2011-08-30 ? 17:27:47

Avsmakningsmeny

Vårt bord på Dala-Husby. Romantiskt och just bredvid den öppna verandadörren

Surdegsbröd med husets inlagda gurkor, ister och kycklingskinnsmör
Stekt pilgrimsmussa, regnbågsrom, pirjo, skummig blåmussla & veteöl
Koncentrerade rödbetor med sagogryn i ättika, hasselnötsmajonnäs & krasse


Kycklingsoppa med tempererat ägg, syrlig lök, blomkål & tryffel

Torsk med kantareller & grädde
Lamm från Dalarna med fänkål & kryddor


Plommon med vaniljkräm & plommonsorbet


Frusen Svecia, bränt socker, krispig surdeg
Dock hade rödbetorna lite bieffekter som illröd tunga! =D
Kommentarer
Lisa L

Nåååå så mysigt :D skönt att se att ni unnar er sånt hära tillsammans :D skulle aldrig få med Anders på nåt sånt ;P och vad gott allt ser ut! kram

2011-08-31 @ 07:23:03
URL: http://www.vackravitavingar.blogspot.com
Elin F

MMMM skulle absolut få med mig gubben på sånt där, han älskar mat och äta gott ;) Vad roligt. Blir svartis*

2011-08-31 @ 07:55:26
URL: http://www.elinikiruna.blogspot.com
evelina

Ja det var de bästa dagarna under semestern. Vår tid i Dalarna. Allt var så lungt och fint, vackert väder och god mat. Helt perfekt!



Kan tillägga att torsken och lammet var helt fenomenalt goa!

2011-08-31 @ 12:33:58
URL: http://blandblommorochrutor.blogg.se/
Andie

Allt såg jättesmarrigt ut. Hur smakade musslorna? Jag har aldrig smakat pilgrimsmusslor och vet inte om jag skulle våga faktiskt.

2011-09-01 @ 16:26:25
URL: http://www.upinmytree.wordpress.com
evelina

Det var andra gången för mig och pilgrimsmusslor är inte alls som läskiga grön eller blåmusslor. De ser ut som fiskbullar men är fastare i konsistensen och har en helt fantastisk mild krämig smak.

2011-09-01 @ 18:02:53
URL: http://blandblommorochrutor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!