2011-07-28 ? 13:55:14

Små-shopping

I Norrlångträsk står redan en vit spjällsäng. Den inhandlades för 200 kronor på bagageloppisen i Stavaträsk med madrass och spjällskydd. Den står där och påminner om vad som snart komma skall.
Jag hämtade en baby startbox från Barnens hus och fick bland annat en nappflaska och 100 kronor presentkort. Det fick gå på den lilla kaninen.
Min mamma och pappa, snart stolt mormor och morfar, har småhandlat lite sött.
Samt ett jättefint stickat set i mjuk merino-ull. Det blir alldeles utmärkt då vår lilling föds mitt i kalla vintern och vårt BB ligger 11 mil bort.
Samt en lite tuffare body för hemmamys. Inhandlad i Byske.
Kommentarer
Karin

Så fint!

2011-07-28 @ 15:27:17
URL: http://karinolofsson.se
Lisa L

E så mysigt med dessa bäbbe saker man får innan den lilla kommer :D lite synd att ni inte fick nån bild från erat UL =/ d tycker jag ändå dom ska erbjuda. Men som du säger, huvudsaken att ni fick se d lilla livet på skärmen :D det e en upplevelse man aldrig glömmer :D kram kram

2011-07-28 @ 16:32:51
URL: http://www.vackravitavingar.blogspot.com
evelina

Ja det är ju så välbehövligt också. =) Med lite små grejer hemma så börjar man ju förbereda sig bättre mentalt också. Man får en helt annan känsla för det. Jadu det var hemskt synd. De hade slut på film. Men ska höra om vi får göra om det så vi får bilder här lite senare. Det känns som om man vill ha något mer att fokusera på. Men som sagt det viktigaste var att få se att allt verkade bra. Sådan lycka <3

2011-07-28 @ 21:25:58
URL: http://blandblommorochrutor.blogg.se/
Elin F

Underbart med liten, den där flaskan är Ivans favorit, vi använder nästan bara såna ;)

är det en spjälsäng som man kan fälla ner ena sidan. En av våra är en sån (som jag haft när jag var liten) och den är suverän! Vilka söta kläder!!

Har inte tänkt köpa mer barnkläder förrän jag ser om det är en tjej eller kille. Vi har masssssoor med kläder så Rikard har satt köpstopp på mig...fast nån liten grej kommer det säkert att bli.

Trist när BB är långt bort. Aningen orolig att behöva åka mitt i smällkalla vintern till Gällivare, hade det lyxigt när Ivan kom i april...



Fick ni ingen bild från ultraljudet? Vi fick tack och lov bilder på Ivan, vissa mottagningar tar betalt för bilderna men man borde alltid få möjligheten att få bilder. Men visst är det helt underbart att se det lilla livet röra sig...



alldeles för lång kommentar, sorry ;)



lycka till med graviditeten och allt annat som kommer därefter ;)

2011-07-28 @ 21:29:00
URL: http://elinikiruna.blogspot.com
Andie

Åhhh vad mysigt! Själv har vi bara införskaffat lite kläder och sedan har jag pysslat ihop en egen babymobil ;-)

2011-07-28 @ 21:29:39
URL: http://www.upinmytree.wordpress.com
evelina

Ja men vi ses kanske i Gällivare i juletider då Elin! =) Lite orolig är jag också över resan, man får ju bara hoppas att vägarna är något så när plogade och att det inte blir några motorstopp efter vägen. Ja fy!



Nej fick ingen bild. =( De hade slut på film. Men jag hoppas att vi får komma igen så vi får en bild att spara. Tack åter igen för lyckönskningarna och självklart skickar jag tillbaka massa hälsningar i tusentals. Eran Ivan är ju alldeles alldeles underbar! Han kommer att bli en jättefin storebror.

2011-07-28 @ 22:18:54
URL: http://blandblommorochrutor.blogg.se/
evelina

Åh Andie den där babymobilen vill jag allt se!

2011-07-28 @ 22:19:17
URL: http://blandblommorochrutor.blogg.se/
sofie

japp, bodysarna var från Lindex! Så mycket fina saker, muminbodyn var ju jätte söt!Så spännande att ni ska få en liten, grattis!

2011-07-29 @ 12:24:44
URL: http://blomstertappan.blogg.se/
Andie

Ja, det kommer nog att komma ett inlägg om den ;-) Vet bara inte när, men någon gång under helgen blir det nog.

2011-07-29 @ 15:04:18
URL: http://www.upinmytree.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!