2011-10-15 ? 21:12:44

Kom vinter, kom snö, kom jul och juläventyr

Vann dessa rara julgardiner på Tradera. De övriga förlorade jag medan jag var på jobbet. Men dessa blir underbara till vardagsrummet som ska pyntas med gran om bara någon månad. Jag vet jag är helprillig efter julen redan. Vi har redan hunnit dricka tv flaskor julmust och julgranspyntet handlade jag redan i augusti. Kom vinter, kom snö, kom jul och juläventyr!
Kommentarer
Lisa L

Hej ! klart du kan plugga då du e mamma ledig :D i början då dom e som minst så e d nog enklast skulle jag tro. Det e ju mest att dom sover och äter :D man får mycket tid över. Men sen då dom blir större så blir d mera och mera fart och dom ska aktiveras osv :D super söta julgardiner. Själv måste jag fixa en julgran. Har bara haft en pytte liten förr,men nu då man har barn e d ju extra kul med julen :D tomtar överallt osv :D tror edvin kommer gilla d ! Ja 9 veckor, d säger bara poff så e erat lilla hjärta hära :D kraaaam

2011-10-16 @ 08:15:15
URL: http://www.vackravitavingar.blogspot.com
josefine

ja! man kan verkligen hitta skatter på loppisar :)

2011-10-16 @ 16:21:14
URL: http://pinksnow.blogg.se/
Andie - med pyret i magen

Själv har jag inte riktigt fått några julkänslor men jag längtar ändå efter att få pynta eftersom jag är en riktig liten julskata så att säga. Allt som glittrar och glimmar är ju fantastiskt!

2011-10-16 @ 18:09:38
URL: http://www.upinmytree.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!