2012-10-03 ? 21:23:59

Våtrumsskivor

 
Jag funderar på att förenkla badrumsrenoveringen och minska kostnaden genom att använda mig av ett alternativt material istället för kakel och klinkers i badrum. Våtrumsskivor. Visserligen dyrare än kakel per kvm men kräver mycket mindre arbete. Kanske till och med jag skulle klara av att ordna med det??? Hittade dessa på Lakkapää och ska definitivt kolla upp det mer. Någon som hört någon som renoverat med våtrumsskivor?
Kommentarer
Emma

Jag har renoverat vår toalett med sådana skivor. Resultatet blev jättesnyggt och det är ju lättare att hålla rent än kakelfogar.. Men arbetet var inte alls så lätt som jag trodde. Eftersom huset är så gammalt finns det inte en rakt vägg/hörn eller tak. Vi fick verkligen kämpa. Men har man bara raka väggar att jobba på, så är det inga problem. De är inte helt lätta att hantera, eftersom de är så stora.

Jag är jättenöjd att vi gjorde det, trots många svordommar =)

2012-10-04 @ 16:29:59
evelina

Åh tusen tack för svaret!!! Va kul att få respons från någon som använt detta. :) :) Ditt svar betyder jättemycket och jag ska absolut ha detta i åtanke och se efter hur raka mina väggar är innan jag börjar hihi

2012-10-11 @ 23:34:46
URL: http://blandblommorochrutor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!