2013-04-02 ? 22:24:20

Annandagpåsk - 1 april 2013

Annandagen bjöd på solskenstimmar på förmiddagen så vi åkte ut till Torneträsk igen. Lite senare än tänkt efter en smått förvirrad morgon med massa missar och poliskontroller. Först så glömde vi skoternycklarna hemma, sedan var det självklart kö på OKQ8, väl på macken upplyser en karl oss att vi missat dra upp stödbenet på släpet, väl på väg från macken så var tankluckan öppen på bilen. Sedan blev vi stoppade av polisen. Nykterhetskontroll och fordonskontroll. Där klarade vi oss självklart helt galant. Men vilken intensiv morgon!
 
Väl på isen så ville inte vår blivande storfiskare sitta stilla och pimpla inte. Så det blev rattkälke i en liten backe. Det var väldigt varmt i solen så nåt lager av kläder fick åka av för oss alla.
 
Söt killen.
 
Promenad över isen tillbaka till skotrarna.
 
Niilas supertuffa skoteroverall SNOWPEOPLE som han fått i julklapp av sin mormor och morfar tillsammans med Polaris skotern på bilden.
 
När vi kom tillbaka hade morfar fått första fisken. En pytteliten spigg typ. Den fick simma vidare.
 
Lite fika på isen.
 
Sedan var det min tur att få napp och det är inget första aprilskämt (tyvärr) när jag säger att jag fick dagens STÖRSTA fisk! Inte bästa fiskelyckan alltså men likväl nöjd tjej.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!