2013-01-13 ? 20:20:41

Kalas och julgransplundring

 
Vår julgran har varit en sorglig historia från början till slut. Tanken var en riktig julgran i år eftersom vi firade första julen ihop som familj. Men december gick och vi insåg att eftersom vi ändå åker bort under jul så kan vi lika ställa upp vår plastis. Men efter flytten så var julsakerna lite här, där och pär. Så granen kom upp först på annandagen. Ljusen brann efter nyår. Stjärnan pillade jag dit för 3 dagar sedan. Men toppen orkade inte hålla uppe den.... Ja men den fick stå till KNUT och ikväll har vi haft julgransplundring!
 
 
Tidigare på dagen var vi på ettårskalas. Niilas betraktrade de andra barnen och allra helst dagens 1 åring. Hans pusskompis Fanny. 
 
 
Vi skickade inbjudningskort till mormor och morfar att delta i vår julgransplundring hemma med middag.
 
 
Efter middagen plockade vi ner alla kulor och lade dem i en röd jutesäck för förvaring till nästa år.
 
 
När vi plundrade som bäst så gjorde Niilas oss mäkta förvånad. Plötsligt så stod han upp helt själv och gick runt granen och plockade en och annan kula. Han måste verkligen blivit inspirerad av Fanny!! För den 1 åringen hon var duktig på att gå själv.
 
 
Plötsligt bestämde Niilas att det var dags för honom också och så vi jublade!
 
 
Stora stora gossen!
 
 
Plockar ner julstjärnan. Nu är julen officiellt slut men i köket hänger ännu tomtegardinerna kvar. Jag har inget annat att byta till ännu.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!