2009-05-07 ? 21:32:56
Middagstips!
För er som har "tröttnat" (är det möjligt?) på vanlig suovas så
har jag ett litet eget recept som förnyar smaken lite.
Bryn suovas i en panna. Tillsätt en skvätt rödvin, låt efterkoka,
men låt inte allt koka bort. Tillsätt fint hackad sharlottenlök och
svamp av valfria sorter. Rör i grädde och svampbuljong.
Servera med nykokta fullkornsnudlar och lite svartvinbärsgelé!
Bilder från 25 April 2009 Laxforsen/Jukkasjärvi.
har jag ett litet eget recept som förnyar smaken lite.
Bryn suovas i en panna. Tillsätt en skvätt rödvin, låt efterkoka,
men låt inte allt koka bort. Tillsätt fint hackad sharlottenlök och
svamp av valfria sorter. Rör i grädde och svampbuljong.
Servera med nykokta fullkornsnudlar och lite svartvinbärsgelé!
Bilder från 25 April 2009 Laxforsen/Jukkasjärvi.
Kommentarer