2012-09-19 ? 21:45:00

Hårproblem

 



 
När jag var i början av graviditeten så var mitt hår tjockt (för att vara mitt), glansigt, lättstylat och jättefint! Men efter flera månader nu av amning och viktnedgång så ser håret alldeles förskräckligt ut. Det är torrt, trist, matt och jättetunt. Det verkar dock vara lite på bättringsvägen. De första månaderna så tappade jag hår i stora tussar. Jag vågade inte ha det löst eller knappt röra det. Det har i alla fall hejdat sig. Men det som är kvar är nåt sorgligt faktiskt. Någon som har tips och råd på vad jag kan göra för att boosta mitt hår igen??
Kommentarer
Andie

Jag har också haft det problemet. Mitt tips är att sköja med 1dl äppelcidervinäger i 10 dl kallt vatten. skölj håret i ca 10 minuter i denna blandning, vrid ur och torka torrt med handduk. Och nej, det luktar inte konstigt. Maken min säger att det luktar fruktsallad :-) Det äppelcidervinägern gör är att ge håret glans och styrka, hjälper även en del mot kluvna toppar. Och man känner skillnad redan efter första gången dock rekomenderar jag att man följer denna rutin så fort man tvättat håret för att få absolut bästa resultat.

2012-09-20 @ 22:29:54
URL: http://www.upinmytree.wordpress.com
elin

Ricinolja ska visst vara superbra.
Jag är helnöjd med mitt hår nu (trots kraftig utväxt) Har tänkt prova ricinolja och vara lite bättre på att ta hand om håret men har inte riktigt haft tid el ork.
Ricinolja var dessutom billigt på apoteket.

2012-09-21 @ 14:21:37
URL: http://elinikiruna.blogspot.com
Elin F

Skrev t.o.m. lite om det häromdagen ;)

http://elinikiruna.blogspot.se/2012/09/kanner-mig-allmant-sunkig.html

2012-09-21 @ 14:25:16
URL: http://www.elinikiruna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!